For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
Zapri

Moj račun

Zapri

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sončna očala z vašo dioptrijo

popolna kombinacija zaščite pred soncem in jasnega pogleda

V Optiki Poljšak razumemo, kako pomembno je imeti očala, ki ne le izboljšajo vaš vid, ampak tudi ščitijo oči pred škodljivimi UV-žarki.

Idealna rešitev za tiste, ki želite združiti stil, zaščito in jasen vid, predstavljajo sončna očala po vaši izbiri z dodanimi dioptrijskimi stekli Zeiss, z vam prilagojeno dioptrijo.

Sončna očala z dioptrijo -25%
Izkoristite pestro ponudbo pri izbiri sončnih očal z dioptrijo, ki velja za vsa dioptrijska stekla Zeiss, vključno z dioptrijskimi stekli različnih debelin, barv in nanosov! Do 1. julija na voljo 25 % ceneje! *
* akcija velja v kombinaciji nakupa sonnih očal in dioptrijskih stekel. Trajanje akcije do 1.7.2024.
Vsa dioptrijska stekla obdelamo s tehnološko najsodobnejšimi 3D brusilnimi stroji, ki brezhibno obdelajo tudi dioptrijska stekla za najzahtevnejše oblike okvirjev.
Tehnološko najsodobnejši 3D brusilni stroji

Zakaj izbrati sončna očala z dioptrijo?

Zaščita Pred UV-Žarki

Sončna očala niso le modni dodatek. So ključna za zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki, ki lahko povzročijo različne težave z očmi; siva mreno, degeneracija makule, sončna opeklina očesa in druge očesne bolezni. Naša sončna očala z dioptrijo nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki, kar vam omogoča varno uživanje v sončnih dneh.

Jasnost in Udobje

Ne glede na to, ali berete knjigo na plaži, vozite avto ali preprosto uživate na prostem, je jasen vid bistvenega pomena. Sončna očala z dioptrijo so zasnovana tako, da zagotavljajo optimalno jasnost in udobje, ne glede na vaše aktivnosti. Z uporabo najnovejših tehnologij pri izdelavi stekel zagotavljamo, da boste vedno videli ostro in jasno.

Stil in Eleganca

Pri izbiri očal ni treba sklepati stilskih kompromisov. Izbirate lahko med sončnimi očali različnih priznanih blagovnih znamk, stilov, oblik, barv in velikosti, ki ustrezajo vsem okusom in priložnostim. Ne glede na to, ali imate raje klasičen videz sončnih očal sledite najnovejšim modnim trendom, pri nas boste zagotovo našli popoln par sončnih očal.

Zakaj izbrati sončna očala z dioptrijo?

Optika Poljšak vam nudi:

Sončna dioptrijska stekla Zeiss

Visokokakovostni Materiali

V Optiki Poljšak uporabljamo samo najboljše materiale. Okvirji sončnih očal priznanih blagovnih znamk kot so Fendi, Prada, Celine Saint Laurent, Ray-Ban, Oliver Peoples, Vogue in številni drugi so trpežni in udobni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo brez nelagodja. Sončna dioptrijska stekla Zeiss so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred praskami in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših očal.

Individualen pristop

Vsake oči so edinstvene in potrebujejo svojevrstno obravnavo. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bodo vaša sončna očala z dioptrijo natančno prilagojena vašim potrebam. Za vaš vid poskrbimo ne glede na velikost vaše dioptrije.

Strokovno svetovanje

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam z veseljem pomaga pri izbiri pravih sončnih očal z dioptrijo za vaše potrebe. Skozi pogovor in posvet bomo skušali razumeti vaše potrebe in želje, ter vam pomagali izbrati sončna očala z dioptrijo, ki bodo popolnoma ustrezala vašemu življenjskemu slogu in estetskim zahtevam.

Optika Poljšak vam nudi

Enostaven postopek izbire in naročanja

Hitro in učinkovito

Razumemo, da je vaš čas dragocen. Zato se trudimo, da je postopek nakupa čim hitrejši in enostavnejši. Večino očal lahko pripravimo in dostavimo v nekaj dneh, tako da boste lahko čim prej uživali v svojem novem paru sončnih očal z dioptrijo.

Nakup sončnih očal z dioptrijo pri naši optiki je povsem enostaven in brezskrben proces. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete našo optiko na Glavnem trgu ali v Hederi, kjer vas bo pričakala prijazna in strokovna ekipa. Pomagali vam bomo izbrati popoln okvir in dioptrijske leče, ki bodo prilagojene vašim očem.

Obiščite nas še danes

Obiščite nas še danes
Ne odlašajte in obiščite našo optiko še danes in poskrbite za brezskrbno poletje! Naša ekipa vam bo pomagala poiskati popoln par sončnih očal, ki bodo izboljšala vaš vid in zaščitila vaše oči. Poskrbite za svoje oči in hkrati uživajte v slogu in udobju.

Naročite se na pregled

V najkrajšem času vas bomo kontaktirali in se z vami dogovorili za razpoložljiv termin.
HEDERA
Ljubljanska cesta 26
+386 7 337 74 44
GLAVNI TRG
Glavni trg 14
+386 7 332 24 51