For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
Zapri

Moj račun

Zapri

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Piškotki

Piškotki so na spletnih straneh prisotni že vrsto let in so povsem običajna praksa za omogočanje boljše uporabniške izkušnje, z novo zakonodajo (ZEKom-1) pa prihaja do sprememb glede obveščanja in soglašanja obiskovalcev spletnih strani z njihovo uporabo.

 

Kaj so piškotki?

Majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani shranijo na naprave, s katero uporabniki dostopajo in brskajo po spletni strani. Spletni brskalniki omogočajo nadzor nad njihovim shranjevanjem, tako da lahko vsaj uporabnik spletna po želji omogoča ali onemogoča njihovo shranjevanje na svojo napravo.

 

Zakaj piškotki?

Pomembni so za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev in izkušnje z interakcijo s spletno stranjo. Z njimi si spletne strani zapomnijo posameznikove preference in izkušnje, beležijo statistiko, olajšujejo uporabo spletnih trgovin, beležijo prikaze oglasnih vsebin in podobno. Načeloma so povsem neškodljivi, se pa nekateri s pomočjo zbiranja predvsem anonimnih statistih o načinu uporabe spletnih strani uporabljajo v nadaljnje tržne namene oziroma kot referenca za morebitne nadgradnje spletnih strani.

 

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

ČAS POTEKA PODJETJE
__utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
__utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
__utmc Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
__utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
__qca Anonimna statistika za potrebe oglaševanja 5 let Quantcast
__utma … __utmz, SC, _ga, PREF, SNID, NID Piškotki omogočajo prikaz Google zemljevidov in ključnih funkcionalnosti, vključenih v zemljevide. do 2 leti Google Maps
wordpress_test_cookie Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. seja WordPress
wp-settings-2 Piškotek omogoča prikaz administrativnega vmesnika in spletišča po meri uporabnika. 1 leto WordPress
wp-settings-time-2 Piškotek omogoča prikaz administrativnega vmesnika in spletišča po meri uporabnika. 1 leto WordPress
datr, lu, c_user, csm, fr, s, xs, p, presence, x-src, act Piškotke nastavi orodje družbenega omrežja Facebook, omogočajo pa integracijo vtičnika Facebook znotraj spletnih strani. 1 leto

 

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo zgoraj omenjenih standardnih piškotkov. Če katerega od piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite oziroma izbrišete v nastavitvah brskalnika, s katerim dostopate do spletne strani.

 

Dovoli samo zahtevane piškotke

Z vami od leta 1989

Kvaliteten servis

Prijazni svetovalci

Varen nakup

Brezplačna dostava (SLO)