For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
Zapri

Moj račun

Zapri

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Javni razpisi

Vavčer za digitalni marketing

Podjetje P-OPTIKA, trgovina in storitve, d.o.o., Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto, matična številka: 3911250000, davčna številka: SI 72546204 je na javnem razpisu za »Vavčer za digitalni marketing« uspešno pridobilo sofinanciranje za za projekt operacije »Spletna stran in spletna trgovina Optika Poljšak«. Operacija je sofinancirana prek Vavčerja za digitalni marketing.

Cilj javnega poziva je prispevati k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine iz točke 4 tega javnega poziva k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Naložbo »Vavčer za digitalni marketing« (izdelavo spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: https://www.eu-skladi.si/.